Jeffrey en Samantha Beeld © Instagram @jeffreylake

Jeffrey klapt uit de school over onverwachte breuk met Barbie

26 september 2018 12:45

Vorige week werd bekend dat het over en uit is tussen Jeffrey Lake en zijn liefje Samantha de Jong, beter bekend als Barbie. Voor de volkszanger komt de breuk als een donderslag bij heldere hemel, zo vertelt de verbouwereerde Jeff in de nieuwe Story.

"En nu ze na ruim vier weken behandeling een stuk helderder is, maakt ze het uit..."

Jeffrey zegt dat hij van plan was om komend weekend af te reizen naar Castle Craig in Schotland om zijn vriendinnetje te bezoeken, maar dat hij het ticket in de prullenbak heeft kunnen gooien. Samantha wil namelijk niet dat Jeffrey haar nog komt bezoeken. 

"De breuk kwam totaal onverwacht. De afgelopen weken sprak ik Sam geregeld. In het begin zei ze hoe dankbaar ze was dat ik voor haar had geregeld dat ze naar deze kliniek kon. Ze was blij daar te zijn en na twee weken voelde ze zich al stukken beter. Wel vroeg ze me vaak wat er nog over haar op social media werd geschreven. Ik zei altijd dat ik me daar niet mee bezighield en zij dat ook niet zou moeten doen. Dat leek ze wel te accepteren. En nu ze na ruim vier weken behandeling een stuk helderder is, maakt ze het uit...", vertelt hij in Story.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Rolf Tangel wist Barbie voorgoed uit zijn leven

Paar maanden geleden: Barbie heeft er weer zin in

Paar maanden geleden: Barbie heeft er weer zin in

Volgens Jeff wordt Barbie gehersenspoeld door verkeerde vrienden, die telefonisch contact hebben met Samantha. "Terwijl we met de kliniek de afspraak hadden dat Sam alleen telefonisch contact kon hebben met haar familie en met mij. Maar het blijkt dat iedereen naar de kliniek kan bellen en dan word je gewoon doorverbonden. Want patiënten nemen er de telefoon op. En als je aan ze vraagt of je Sam kan spreken, verbinden ze je door. Ik vind dat ongelooflijk."

Jeffrey is ervan overtuigd dat Samantha's foute vrienden op haar hebben ingepraat om het uit te maken. "Ze wordt daar gehersenspoeld, al heb ik geen idee wie haar wat vertelt, hoe er op haar wordt ingepraat en met wie ze allemaal contact heeft. Dit nieuws kwam voor mij echt onverwacht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Barbie geniet op de camping na heftige periode

De relatie met Barbie behoort voor Jeff voorgoed tot het verleden. "Misschien komt ze over een tijdje en zegt dat ik toch de man van haar leven ben. Maar dan zal ik haar zeggen dat we niet samen kunnen zijn. Dat is ook wat mijn familie zegt. Zij hadden me vooraf gewaarschuwd."

"Als zanger sta ik steeds meer in de spotlights en dat maakt het alleen maar erger. Sam kan dat leven niet meer leiden. Zij zal dus nooit mee kunnen naar optredens. Dat is niet niks als je een relatie hebt en je het succes wil delen. Misschien is het daarom maar beter dat het nu is uitgegaan. Dus ook als ze op haar woorden terugkomt, zal ik zeggen dat het niet meer gaat. Juist omdat de kinderen voor Sam op het spel staan. Zij moet echt voor Angelina en Milano gaan. Ze moet uit de media verdwijnen. En dat kan niet als wij samen zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Barbie klaar met drugs en zelfmoordpogingen