Beeld © Getty Images

#MeToo-activiste erkent seksueel contact met minderjarige

01 oktober 2018 09:24

De Italiaanse actrice Asia Argento heeft toegegeven dat ze seksueel contact heeft gehad met voormalig kind-acteur Jimmy Bennett, toen die nog minderjarig was. Dat deed ze zondagavond in een interview op de Italiaanse zender La7. Tot nu toe ontkende de actrice, één van de aanjagers van de #MeToo-beweging, dat steeds.

"Ik bevroor compleet"

Asia Argento zegt dat ze Bennett zag als een "verloren zoon". De twee ontmoetten elkaar in 2013 in een hotel in Los Angeles omdat Bennett haar heeft gevraagd om te oefenen met een script. De Italiaanse, die op dat moment 37 is, denkt dat Bennett meerderjarig is en wordt verrast als hij haar uit het niets bespringt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Beschuldiger Asia Argento stapt naar politie

"Hij begon me te kussen en aan te raken, niet zoals een kind bij zijn moeder, maar zoals een jongen met gierende hormonen", aldus Asia Argento, die het typeert als een "traumatische gebeurtenis". "Ik bevroor compleet. Hij deed zijn ding, gebruikte geen condoom. Het duurde niet meer dan twee minuten. Toen ik later vroeg waarom hij het had gedaan, zei hij dat ik altijd een seksuele fantasie voor hem was."

Jimmy Bennett stelde eerder dat hij misbruikt was door de actrice. "Zijn uitlatingen maakten me kwaad, maar ik voel ook medelijden voor hem", zegt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Asia Argento gaat rest zwijggeld niet betalen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!