Beeld © ANP

Tante Linda verklapt: Johnny volgende week voor het altaar

02 oktober 2018 09:52

Een jaar geleden gaat de rebelse Johnny de Mol op zijn knieën voor liefje Anouk van Schie. Het bleef nog even de vraag wanneer de tortelduifjes elkaar het jawoord zouden geven, maar nu heeft Linda de Mol haar mond voorbij gepraat. Oeps!

“Volgende week gaat Johnny trouwen, eindelijk”

Tijdens haar eigen festival is de koningin van de Nederlandse televisie erg openhartig over het aanstaande huwelijk van haar neefje. "Volgende week gaat Johnny trouwen, eindelijk", verklapt tante Linda tijdens een interview met Antoinnette Scheulderman. "En daar zijn we al heel druk mee. Ik kan niks verraden, maar we hebben van alles voorbereid en druk mee geweest. Ik verheug me er enorm op."

Miniatuurvoorbeeld

Leuk:

Elise Schaap deelt eerste fruitige foto van film Linda de Mol

Het is niet de eerste keer dat Johnny een ring in zijn handen heeft. Hij was een paar jaar geleden enkele maanden verloofd met zijn ex Shima Kaes. Die relatie strandde in 2015, omdat Johnny en Shima te verschillend dachten over de toekomst.

Gelukkig heeft hij in voormalig KUS-zangeres Anouk de ware gevonden. “Hij heeft er wel lang over gedaan”, bekent Linda. “Maar hij heeft wel eindelijk een hele, hele, hele leuke. We zijn er heel blij mee.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Johnny de Mol slechte invloed op neefje

Waar de plechtigheid precies plaats gaat vinden is nog een verrassing. Eerder werd al wel duidelijk dat Johnny en Anouk graag in het buitenland willen trouwen.

Het verliefde koppeltje viel in de zomer van 2016 als een blok voor elkaar. Niet snel daarna trok Anouk in bij haar liefje en verruilde het bruisende Amsterdam voor het stijlvolle Gooi. Afgelopen juli maakt de komst van hun zoontje Johnny het geluk compleet.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!