Beeld © ANP

Everon Jackson Hooi had eerder uit de kast willen komen

03 oktober 2018 11:22

Everon Jackson Hooi vertelt in de TrosKompas over zijn coming out. De GTST-acteur maakte het in 2014 wereldkundig, maar dat had hij eigenlijk veel eerder willen doen. "Ik heb ook ontzettend veel spijt dat ik het niet eerder heb verteld", laat hij in de TrosKompas weten.

"Dat heeft mijn leven in zekere zin gevormd"

Everon Jackson Hooi vertelt dat het uit de kast komen voor hem een heel proces was en dat het lang heeft geduurd. "Dat heeft mijn leven in zekere zin gevormd", aldus de GTST-acteur. "Tegelijkertijd weet ik ook dat het een proces was waar ik doorheen moest." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Everon Jackson Hooi superblij met zijn kindje

Voordat hij uit de kast kwam, was hij altijd bang dat mensen erachter zouden komen. "Bang dat ze ernaar zouden vragen of dat ik me zou verspreken." De soapie kon daardoor nooit echt zijn hart luchten bij iemand. "Terwijl je, als je helemaal blij bent met wie je bent, en een gelukkig persoon bent, totaal jezelf kunt zijn."

Everon hoopt nu aan zijn fans mee te kunnen geven dat iedereen zijn of haar eigen leven moet leiden. "Eerlijk zijn naar jezelf toe, trots zijn op jezelf. Dat maakt je echt gelukkiger."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Everon Jackson Hooi slachtoffer van 'online inbraak'

En dat Everon Jackson Hooi gelukkig is, valt niet te betwijfelen. De soapie is namelijk al een tijdje verloofd met zijn Jozua. "Waarom hij de ware is, kan ik eigenlijk niet goed benoemen", vertelt een verliefde Everon. "Hij is het gewoon."

De acteur is vanaf de eerste dag stapelgek op zijn vriend en sinds die dag ook onafscheidelijk. "Natuurlijk kunnen we ook ruziemaken en worden we gek van elkaar, maar uiteindelijk ben ik nog steeds heel verliefd op hem."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!