Beeld © Instagram @nikkie_official

BN'ers gaan los op de bruiloft van Johnny en Anouk

08 oktober 2018 11:54

Afgelopen vrijdag stapten Johnny de Mol en zijn Anouk in het huwelijksbootje in het zonnige Portugal. Voor het Nederlandse showbizzhuwelijksfeest van het jaar werd een heel blik BN'ers opengetrokken.

"Ik overleefde de bruiloft van Johnny en Anouk"

Nikkie Plessen deelde op Instagram foto's van de feestelijkheden. Op een foto is te zien hoe Nikkie Plessen samen met Katja Schuurman, visagiste Angelique van Woudenberg en de bruid en bruidegom gezellig in een busje zitten. Eerder wist RTL Boulevard al te achterhalen dat alle gasten in Volkswagen-busjes werden vervoerd.

View this post on Instagram

Only ❤️ 💥💥💥

A post shared by NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) on

De showbizzbruiloft was volledige in het teken van bohemianstijl. Op foto's is te zien dat de kleding en meubels inderdaad allemaal met elkaar matchten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny de Mol over trouwdag: Gaaf

John Ewbank was samen met zijn lief Kelly Weekers bij de wedding. Ze stralen net zo hard als het bruidspaar.

Ook Dinand en Lucy Woesthoff waren aanwezig. Volgens Lucy hing er ontzettend veel liefde in de lucht op deze bijzondere dag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Johnny de Mol en lief Anouk van Schie vandaag getrouwd'

In haar Instagram-Story deelde Lucy ook deze foto. Alle gasten kregen buttons met 'Ik overleefde de bruiloft van Johnny en Anouk'. Dat feestje moet er dus wild aan toe zijn gegaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny de Mol en Anouk geven elkaar jawoord

Julian Vahle, de zoon van Linda de Mol, deelt op Instagram ook wat leuke kiekjes van de bruiloft. Naast de buttons, kregen alle gasten dus ook foto's als aandenken mee naar huis.

Tenslotte deelt Lucy Woesthoff nog iets opvallends in haar Story op Instagram, namelijk het nummer Samen Zijn van Willeke Alberti. Ze zegt erbij: "Sunday soundtrack." Betekent dit dat mama Willeke Alberti voor haar zoon heeft gezongen op zijn grote dag?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!