Andy en Melisa Beeld © ANP

Melisa nerveus voor première theatershow Andy en Melisa

09 oktober 2018 09:19

In Theater Orpheus in Apeldoorn gaat dinsdag de show Andy & Melisa Live on tour in première. In de voorstelling deelt voormalig profvoetballer Andy van der Meijde het podium met zijn vrouw Melisa Schaufeli. Na zes try-outs is Melisa behoorlijk zenuwachtig voor de première. “Echt spannend”, zegt ze.

"Ze kunnen tijdens de show gewoon vragen stellen waar wij eerlijk op antwoorden"

De voorstelling is een avond vol kleedkamerhumor, sterke verhalen, muziek en metamorfoses. “Het is superleuk om te doen”, vertelt Melisa, die in het dagelijks leven kapster is. “Andy heeft al wel meer ervaring in het theater. Ach, laat hem ook eens ergens beter in zijn! Hij vertelt verhalen uit zijn boek, maar ook over vroeger en hoe het hem lukte zoveel geld op te maken in korte tijd. Tijdens die voetbalverhalen doe ik gezellig een metamorfose met iemand. De voorstelling is heel interactief met het publiek. Ze kunnen tijdens de show gewoon vragen stellen waar wij eerlijk op antwoorden.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gezinsuitbreiding voor Andy en Melisa

Kijkers van de reallifesoap Andy & Melisa konden vorig jaar op SBS6 al zien hoe het bekende duo zich heeft voorbereid op de theatershow. Maar in aanloop naar de première in Apeldoorn hebben de realitysterren hun voorstelling hier en daar nog aangepast. Melisa: “De dansact is eruit, net als de waarzegger. In plaats daarvan zit er meer zang en muziek in. Het is wat gezelliger geworden.”

Inhoud

Melisa is door de reallifesoap gewend aan camera’s en de spotlights, maar vindt een theatershow toch leuker dan televisie. “Een reallifesoap wordt toch gemonteerd. Er worden scènes uitgeknipt. In het theater bepaal ik zelf de inhoud wat ik wil vertellen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gezicht Andy van der Meijde compleet verlebberd

Andy en Melisa live on tour is tot en met 1 december in de Nederlandse theaters te zien. Na afloop van de voorstellingen is er in de foyer van de theaters een meet & greet.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!