Johnny en Anouk Beeld © ANP

Johnny en zijn Anouk niet op huwelijksreis

09 oktober 2018 11:21

Johnny de Mol en zijn kersverse vrouw Anouk van Schie, die vrijdag elkaar het jawoord gaven, gaan voorlopig niet op huwelijksreis. Ze blijven nog een paar dagen in Portugal, zei de presentator dinsdag in de ochtendshow Ekdom in de morgen op Radio 10.

"Hij is nu nog te klein om zo lang alleen te laten"

Hun zoontje Johnny jr. van bijna zes maanden is nog te jong, zegt Johnny. "Dus ergens volgend jaar, als die kleine een jaar is of zo, kunnen we wat langer weg met z’n tweetjes. Hij is nu nog te klein om zo lang alleen te laten.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer over het prachtige sprookje:

Johnny en Anouk kijken terug op bruiloft

Johnny de Mol ontbreekt donderdag op het Gouden Televizier-Ring Gala. Hij is genomineerd voor een Zilveren Televizier-Ster in de categorie beste presentator, samen met Beau van Erven Dorens en Humberto Tan. "Ik moet een bandje gaan sturen ja. Dit is onze vrije week, we moeten nog even bijkomen van alles, dus ik ga er niet bij zijn helaas.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BN'ers gaan los op de bruiloft van Johnny en Anouk

Johnny de Mol heeft al twee Televizier-Sterren op de schouw staan. Voor Johnny, die met de show The Talent Project afscheid neemt van RTL4 en naar SBS6 overstapt, is het al zijn zevende nominatie. Hij nam de prijs in 2013 en 2015 mee naar huis.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!