Amy, Lisa, Shelley Beeld © Instagram @og3ne

OG3NE doet boekje open over nieuwe jonge vlam van vader

10 oktober 2018 13:07

Rick Vol is al enige tijd dolgelukkig met de 35-jaar jongere én OG3NE-superfan Janine Aarts. En daar zijn dochters Amy, Shelley en Lisa maar wat blij mee. In Privé biechten de zusjes Vol deze week echter op niet veel contact te hebben met de nieuwe vlam van hun papa...

"We kennen Janine nog niet heel goed, maar dat komt vanzelf"

De dames van OGENE laten weten dat ze Janine al wel ontmoet hebben, maar haar nog niet vaak gezien hebben. "We hebben het erg druk en zijn veel aan het werk. We kennen Janine nog niet heel goed, maar dat komt vanzelf. Daar nemen we lekker de tijd voor."

Rick en Janine
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Vader OG3NE geschrokken van negatieve reacties op relatie

Toch zijn ze erg in hun nopjes met de komst van Janine in het leven van hun vader, zo legt het trio uit in Privé. "We zijn heel blij dat papa iemand heeft en niet meer alleen door de dalen hoeft. We hebben altijd het beste met elkaar voor in ons gezin. Ons hele leven al gunnen we elkaar alles. Dat is wat onvoorwaardelijke liefde inhoudt. Als je zo close met elkaar bent als wij dan moet je elkaar alle geluk van de wereld wensen. Dat geldt trouwens niet alleen voor ons als familie; we dragen iedereen die we kennen een warm hart toe."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Vader OG3NE schrikt van reacties op relatie met 35 jaar jongere vriendin

Rick is sinds enkele maanden gelukkig met Janine. Daarvoor was hij samen met zijn vrouw Isolde, die vorig jaar overleed aan de gevolgen van een zeldzame vorm van botkanker. 

De familie Vol werd bedolven onder de kritiek toen vaderlief naar buiten bracht weer gelukkig te zijn in de liefde na het overlijden van Isolde. Volgens de fans van OG3NE zou het leeftijdsverschil tussen Janine en Rick te groot zijn. Van die meningen trekken de love birds zich echter niets aan, zo liet Rick onlangs nog weten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!