Beeld © ANP

Emile Ratelband wil de lakens delen met zijn draagmoeder

10 oktober 2018 14:27

Emile Ratelband heeft er geen geheim van gemaakt dat hij op zijn 69ste nog steeds een kinderwens heeft. De positiviteitsgoeroe plaatste zelfs een oproepje voor een draagmoeder. Nu blijken daar toch wel een paar eisen aan te zitten, zo wil Emile wel dat de baby op de natuurlijke wijze wordt verwekt.

"Wat betekent dat ik naar bed ga met de draagmoeder"

Emile Ratelband laat aan weekblad Party weten dat hij van plan is de lakens te delen met zijn uitverkoren draagmoeder. "De baby moet gewoon op natuurlijke wijze verwekt worden, wat betekent dat ik naar bed ga met de draagmoeder", aldus de vader van zeven. Op het oproepje van Emile kwamen drie serieuze dames af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emile Ratelband wil nog een kind en zoekt draagmoeder op Twitter

De positiviteitsgoeroe heeft al twee echtgenoten van de dames gesproken. Één had er totaal geen problemen mee en de andere man kon het volgens Emile niet opbrengen. Het contact met de draagmoeder gaat dan ook verder dan alleen samen de koffer induiken. "Ik heb tegen haar man gezegd: U moet zich realiseren dat ik ook met uw vrouw naar het ziekenhuis ga, ik ga mee met de scans maken, ik ga met uw vrouw naar de yoga en de bevallingscursus, en ik ga met uw vrouw kinderkleding kopen", vertelt Emile in de Party.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emile Ratelband: 'Ik heb drie draagmoeders gevonden'

Ook na de bevalling is de aanstaande papa van plan om nauw contact te houden met de moeder van zijn kindje. "Met de twee overgebleven vrouwen heb ik al afgesproken dat ik negen maanden intensief in hun leven ben, dat ik regelmatig contact houd en dat ik van alles op de hoogte wil zijn."

Daarnaast hoopt Emile dat de draagmoeder een rol blijft spelen in het leven van zijn kindje. Zo wil hij een soort bezoekrecht en hoopt hij dat Sinterklaas en Kerstmis met de hele familie gevierd kan worden. Als de 69-jarige Emile iets overkomt, zal het kindje teruggaan naar de moeder. "Waarvoor ze een groot bedrag per maand krijgt om voor het kind te zorgen. Tot die tijd heb ik het gezag en bepaal ik wat er gebeurt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Relatie Emile Ratelband en 41 jaar jongere Linda op de klippen

Emile heeft nog niet besloten wie zijn aankomende kindje mag gaan baren. Pas na een medische keuring en het intensief bestuderen van het karakter en de sociale vaardigheden van de dames, maakt hij een keuze.

De goeroe heeft al zeven kinderen uit verschillende relaties.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!