Helaas: Channing Tatum is alweer bezet

11 oktober 2018 02:16

Channing Tatum is na zijn scheiding van Jenna Dewan weer terug op de markt. En de Britse zangeres Jessie J lijkt de gelukkige te zijn die met hem aan het daten is geslagen. De twee zouden elkaar momenteel regelmatig zien, al is van een hele serieuze relatie nog geen sprake.

"De liefde die we voor elkaar voelen is dan ook niet veranderd, maar ons avontuur leidt ons nu naar verschillende paden"

Dit meldt een bron aan Entertainment Tonight. Channing en Jessie hebben elkaar in het verleden weleens ontmoet bij een awardshow, waar zij hem een prijs uitreikte. De acteur was 8 jaar getrouwd met Jenna en heeft een 5-jarige dochter met haar, Everly. Afgelopen april kondigden ze aan te gaan scheiden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Wegdromen bij de 17 lekkerste momenten van Channing Tatum

"We hebben samen liefdevol besloten om uit elkaar te gaan. We werden een aantal jaar geleden stapelverliefd op elkaar en hebben een geweldige tijd gehad. De liefde die we voor elkaar voelen is dan ook niet veranderd, maar ons avontuur leidt ons nu naar verschillende paden. We zijn twee beste vrienden die elkaar de ruimte geven en het beste voor de ander willen. We blijven altijd familie en zullen ervoor zorgen dat onze dochter Everly twee liefhebbende ouders heeft en behoudt."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!