Gigi Hadid rekent af met alle bodyshamers

18 oktober 2018 03:41

Het gewichtsverlies van Gigi Hadid is haar het afgelopen jaar op vele nare comments komen te staan, met name op sociale media. Het half Nederlandse model maakte tijdens de Vogue’s Forces of Fashion Conference korte metten met de types die commentaar hebben op haar figuur.

"Ja, ik weet dat ik dun ben, ik kan zelf ook in een spiegel kijken"

"Ik vond mijn lichaam mooier toen ik meer curves had. Toen ik afviel door de ziekte van Hashimoto werden mensen heel gemeen. Ja, ik weet dat ik dun ben, ik kan zelf ook in een spiegel kijken. Ik eet hamburgers en doe squads, want ik heb zelf ook het liefste een kont. Ik snap het hoor, dank je wel!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gigi Hadid voelde zich schuldig over rijkdom

Op de vraag of het model zich in de huidige #MeToo-tijd onder druk gezet voelt om naakt te poseren, antwoordde ze: "Sommige mensen vinden het te gek om naakt voor de camera te staan en dat is super. Ik zou willen dat ik zo'n persoon was, maar dat ben ik niet. Dat heb ik van mezelf geaccepteerd. Ik heb weleens een shoot met een fotograaf waarmee ik een goede klik heb en misschien iets meer doe. Maar het is ook weleens andersom. Hoezeer ik het ook toejuich dat vrouwen blij zijn met hun naakte zelf, is het ook prima dat ik me daar soms anders over voel."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!