Beeld © Getty Images

Gigi Hadid woest op levensgevaarlijke paparazzi

19 oktober 2018 11:07

Topmodel Gigi Hadid is helemaal klaar met de paparazzi die haar dagelijks lastigvalt. Het model wordt namelijk aangeklaagd door een fotograaf, omdat ze niet heeft betaald voor een foto die ze op haar Instagram heeft geplaatst. Tijd voor Gigi om voor eens en altijd af te rekenen met asociale fotografen.

"Ze brengen zelfs andere weggebruikers in gevaar met hun zoektocht naar een foto"

Het model vertelt in een uitgebreide Instagrampost hoe ze wordt geteisterd door de paparazzi. "Ze stalken ons dag in dag uit voor foto's waarop we alleen maar naar onze auto of naar ons werk lopen", laat Gigi weten.

En daar blijft het niet bij. "Ze rijden gevaarlijk dichtbij en rijden extreem roekeloos. Ze brengen zelfs andere weggebruikers in gevaar met hun zoektocht naar een foto."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gigi Hadid rekent af met alle bodyshamers

Het was voor Gigi soms een ware hel. Het model bleef zelfs dagen binnen, omdat ze de druk van de fotografen niet aan kon.

De Hadid-telg werd pas echt woedend toen ze van een van die fotografen het bericht kreeg dat hij juridische stappen ging ondernemen, omdat Gigi zijn foto zonder toestemming of betaling op Instagram had geplaatst. 

Op de foto was te zien hoe de blondine keurig poseerde voor de pers. "Ik poseerde voor deze foto, omdat ik begrijp dat dit een onderdeel is van mijn werk. En ik snap dat paparazzi zo geld verdienen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gigi Hadid voelde zich schuldig over rijkdom

Gigi zag de foto op Twitter en plaatste 'm zelf op Instagram. Ze vindt het absurd dat ze nu wordt aangeklaagd voor een foto waar al voor betaald is door andere media.

Daarnaast wist ze ook niet welke fotograaf de foto had gemaakt. "Ik kon niet weten wie van de vijftien fotografen de foto had gemaakt." Als de fotograaf zich eerder bekend had gemaakt, had ze het anders opgelost. "Als de fotograaf onder mijn post had gereageerd, had ik diegene met liefde genoemd in mijn bericht", aldus Gigi.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!