Beeld © RTL Boulevard

Gordon wil Gerard en Rogier wel trouwen

19 oktober 2018 20:31

Hoewel Gordons trouwprogramma helaas geen match opleverde voor Rogier van der Linde, lijkt hij nu gelukkig te worden van niemand minder dan valse stiefzuster Gerard Joling! Goor staat helemaal achter de romance laat hij weten aan RTL Boulevard.

“Als ze samen zijn, dat zou ik echt fantastisch vinden"
Miniatuurvoorbeeld

ook leuk:

Gordon en Robert ten Brink zoeken een nieuwe collega

De twee diva’s kwamen elkaar tegen tijdens een zonnige vakantie in Gran Canaria. En ze hebben, als we de foto’s moeten geloven, een ontzettend leuke tijd samen. Zó gezellig, dat het lijkt alsof de twee aan het daten zijn. Rogier laat weten aan RTL Boulevard: “"Haha, wie weet... Eerst elkaar beter leren kennen. Binnenkort gaan we samen weer wat drinken.

Miniatuurvoorbeeld

Heftig:

Emotionele Gordon staat stil bij sterfdag mama Marie

Het management van Gerard denkt daar toch even anders over, en laat weten dat het gaat om een broodje aap. Er is zelfs absoluut geen sprake van een relatie. Bovendien zou Gerard nooit iets beginnen met afdankertjes van zijn valse stiefzus Gordon. Auch!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

58-jarige Gerard Joling wil graag 'nog wel' kinderen

Gordon kan wel lachen om het verhaal. “Ik weet dat ze elkaar tegen zijn gekomen op vakantie, en ja er gebeuren wel eens dingen”, vertelt hij als we hem spreken. “Ik hoop het. Ik zou het dé stunt van het jaar vinden.”

Hij heeft het zelfs al over eventuele trouwplannen: “Als ze samen zijn, dat zou ik echt fantastisch vinden. Sterke nog: ik word de bijzondere ambtenaar denk ik.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!