Beeld © ANP

Johnny de Mol stelt huwelijksreis uit

22 oktober 2018 20:21

Johnny de Mol en zijn Anouk stapten begin deze maand in Portugal in het huwelijksbootje. Toch blijft die veelbelovende huwelijksreis uit...

“Als die kleine wat ouder is dan gaan we"
Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Johnny de Mol geniet met volle teugen van het vaderschap

Tijdens een intieme ceremonie onder de Portugese zon zeggen Johnny en zijn kersverse bruid Anouk “Ja, ik wil” tegen elkaar. Vooraf gelooft de presentator nog niet helemaal in het fenomeen 'de mooiste dag van je leven'.

Toch is de SBS-presentator snel om. “Ik vond het 100 keer leuker dan ik had gedacht”, vertelt Johnny aan RTL Boulevard. “Het was een hele relaxte bruiloft. We hebben ontzettend veel gefeest, gelachen. Overdag lekker gevoetbald, het was een heel licht programma.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny de Mol over trouwdag: Gaaf

Echt lang kunnen ze niet nagenieten, want Johnny moet alweer op reis voor zijn programma Waar is de Mol. En dus moet hij zijn kersverse bruid, en zoontje Johnny, met pijn in zijn hart thuis achterlaten.

En ook die langverwachte huwelijksreis staat nog even op een laag pitje. “Die kleine is nog te jong”, geeft de altijd vrolijke Johnny als reden. “Als die kleine wat ouder is, iets ouder dan één jaar, dan gaan we misschien wel even met zijn tweetjes weg.”

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!