Beeld © YouTube-kanaal Jenelle Eason

Teen Mom-Jenelle: 'Stop! Ik word niet mishandeld'

26 oktober 2018 13:58

Teen Mom-Jenelle Evans is he-le-maal klaar met iedereen die haar niet gelooft. De realityster zou onlangs zijn mishandeld door haar man David Eason, maar daar klopt volgens Jenelle helemaal niks van.

"Ik ben er gewoon klaar mee. Stop!"

In een nieuwe video op haar YouTube-kanaal spreekt Jenelle haar fans toe. "Ik ben een open boek sinds de allereerste dag. Ik ben altijd een open boek geweest voor mijn fans en haters. Of jullie het nou leuk vinden of niet."

Ze vertelt hoe ze altijd openlijk heeft gedeeld hoe ze is mishandeld in vorige relaties. "Toen geloofden jullie me niet. Het was altijd niet waar wat ik vertelde", zegt Jenelle in de camera. En precies dat zit haar dwars. "Nu vertel ik jullie dat ik juist niet word mishandeld en dat geloven jullie ook niet. Ik ben er gewoon klaar mee. Stop!" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Jenelle en man weer gelukkig samen

De openbaring van Jenelle zou wel een 911-telefoontje dat onlangs is gelekt tegenspreken. Daarin valt te horen hoe ze huilend de politie vertelt hoe ze tegen de grond is geduwd door haar man en dat ze een bot heeft gebroken.

Het lijkt gelukkig wel een stuk beter te gaan met de Teen Mom. Zo geeft ze aan dat ze onlangs op advies van haar vrienden en familie een week lang offline is geweest. "Het is zoveel beter geweest. Je vergelijkt jezelf niet met anderen, je vraagt je niet af wat anderen doen. Je bent bezig met wat jouw en je familie gelukkig maakt!"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!