Beeld © Instagram @bibibreijman

Droom Bibi Breijman voorspelt geslacht

30 oktober 2018 10:36

Sinds Bibi en Waylon iedereen verrasten met de aankondiging van hun zwangerschap, draait de geruchtenmolen overuren over het geslacht van het kindje. Al heeft de YouTube-ster zelf zo haar vermoedens, vertelt ze in VIVA mama.

"Als het er dan is dan weet ik pas echt of het die ene naam of die andere naam wordt"

“Ik heb wel gedroomd over een jongetje”, vertelt ze enthousiast in een interview met het blad. Al heeft ze wel zo haar twijfels, want haar eigen moeder was er ook heilig van overtuigd dat Bibi een jongetje zou worden. En we weten allemaal hoe dat is afgelopen. “Dus het zegt eigenlijk allemaal niks”, aldus Bibi.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bibi Breijman pakt al haar haters terug

Het maakt voor de muzikale ouders eigenlijk ook niet zo veel uit, want ze zijn goed voorbereid. Zo hebben ze niet één, maar twee namen bedacht voor ieder geslacht. “Ik heb zoiets van als het er dan is dan weet ik pas echt of het die ene naam of die andere naam wordt. Dat is heel erg bepalend over wat voor persoontje er dadelijk uitkomt."

 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Kleine spruit Bibi Breijman nu al een muziekliefhebber

Eind april maken de vlogger en haar lief Waylon bekend in verwachting te zijn. Het verliefde koppel kent elkaar van het tv-programma It Takes 2, maar de vonk slaat pas over in de aanloop naar Waylons concertreeks, Top 1000 Allertijden in Ahoy.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!