Beeld © ANP

Albert Verlinde: 'Gosschalk moet zijn verhaal doen'

30 oktober 2018 14:14

Albert Verlinde vindt dat het tijd is dat Job Gosschalk naar buiten komt met zijn eigen verhaal. "Job doet alsof hij de koning is door andere mensen het woord te laten doen. Maar als je een vent bent, doe je zelf het verhaal en ga je door het stof", aldus de theaterproducent tegen RTL Boulevard.

"De storm moet nooit gaan liggen"

Verlinde laat aan RTL Boulevard weten dat hij de acties van de casting director van Kemna Casting afkeurt.  “Wat Job heeft gedaan kan niet door de beugel. Hij kan niet meer terugkeren in deze branche."

De beschuldigingen aan het adres van Gosschalk hebben ervoor gezorgd dat de producent ook kritisch naar zijn eigen bedrijf is gaan kijken. "De storm moet nooit gaan liggen, we moeten kritisch blijven naar elkaar en onszelf en ervan leren.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aangifte tegen Job Gosschalk

Bij Stage Entertainment blijkt geen sprake te zijn van seksueel grensoverschrijdend gedrag. “We hebben na de openbaringen in Nederland in kaart gebracht of wij binnen Stage iets hebben meegemaakt op dat gebied. En er blijkt niets gebeurd te zijn.”

Job Gosschalk kwam een jaar geleden in opspraak toen bleek dat hij zich tijdens castings schuldig had gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. Bij Stage Entertainment worden de castings uitbesteed aan Post Castelijn Casting of het bedrijf doet het zelf. "En als we zelf casten, is dat nooit één op één. Er zijn altijd drie of vier mensen bij.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!