Beeld © Instagram @fabrizio_tzinaridis

Temptation-Fabrizio gebruikte elke dag drugs

30 oktober 2018 15:07

Voordat Fabrizio te zien is in Temptation Island, Sex Tape en Dancing with the Stars, gaat de gespierde vent door een diep dal. “Ik gebruikte vijf maanden lang elke dag drugs”, biecht hij op tijdens een interview met de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

"Ik was helemaal op"

“Rond mijn zeventiende begon ik te puberen en koos ik een andere weg dan mijn broers”, vertelt hij openhartig.  “Ik begon te roken, ging niet meer naar school, liet stiekem tattoos zetten, trapte in de val van softdrugs… Ik wilde bij de stoere jongens horen en werd uiteindelijk gerespecteerd om de verkeerde redenen.” 

Als Fabri slechts negentien is loopt de situatie compleet uit de hand. Hij gebruikt voor vijf maanden lang elke dag drugs, waardoor hij tot op de dag van vandaag een deel van zijn herinneringen kwijt is. “Ik weet wel nog goed dat ik op een bepaald moment mentaal, fysiek én financieel aan de grond zat, ik was helemaal op.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabrizio en Pommeline openen nieuwe tattooshop

Gelukkig krijgt hij hulp van zijn familie, vooral aan zijn jongste broertje Stefano heeft hij veel steun. “Zonder Stefano zag mijn leven er nu heel anders uit, hoor. Hij moest me beschermen, want ik was een gevaar voor mezelf”, spreekt hij dankbaar.

Zijn broertje ziet hem veranderen van een brave jonge, tot een vent zonder doel in het leven. “Behalve ik wist niemand in de familie wat er aan de hand was”, vertelt Stefano over het verleden van zijn broer. “Zelfs voor onze ouders hield ik het geheim. Zo hoopte ik zijn vertrouwen te winnen, anders had hij niemand om zijn hart te luchten.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Vurige dansmoves van Fabrizio maken Pommeline gek

Toch blijft Fabrizio op het verkeerde pad. Als hij het uitmaakt met zijn toenmalige vriendin, gaat het knopje pas écht om. “Op dat moment brak ik en wist ik met mezelf geen raad meer. Ik heb toen onze pa gebeld, met een bang hartje, want ik wou hem niet teleurstellen”, vertelt hij eerlijk. 

Zijn vader neemt hem onder zijn armen en helpt hem zijn leven weer op te pakken. Zo regelt hij zelfs een sollicitatie voor Fabrizio, waardoor hij jaren later zijn eigen tattooshop kan starten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is het geheim waar Fabrizio al weken mee rondloopt

Inmiddels draait die beruchte shop op volle toeren en is hij dolgelukkig met zijn Pommeline. Zijn drugsgebruik behoort tot het verleden, maar vergeten doet hij nooit.  “Wat er gebeurd is, motiveert me om nu alles goed te doen.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!