Mel B klaagt haar voormalig advocaat aan

30 oktober 2018 21:03

Mel B is een proces begonnen tegen haar voormalig advocaat die haar aanvankelijk bijstond tijdens haar scheiding van Stephen Belafonte. Het jurylid van America's Got Talent verwijt haar ex-advocaat Susan Wiesner dat ze in deze scheidingszaak ook hun kindermeisje Lorraine Gilles betrok. Dit leidde er uiteindelijk toe dat Mel B door de nanny werd aangeklaagd voor laster.

Mel B en Stephen zetten vorig jaar na een huwelijk van tien jaar een punt achter hun relatie. De zangeres stelde destijds dat ze jarenlang is mishandeld door haar man. Ook beweerde ze dat hij en hun nanny jarenlang een affaire hadden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mel B zou model hebben geslagen

Volgens TMZ heeft de nieuwe advocaat van Mel B een proces aangespannen tegen Wiesner, omdat die de nanny betrok in de vechtscheiding en bovendien buitensporige rekeningen stuurde. Deze nanny klaagde de voormalig Spice Girl uiteindelijk aan voor smaad, omdat ze van mening was dat er allemaal leugens stonden in de scheidingspapieren die de voormalig Spice Girl had ingediend bij de rechtbank.

Mel B trof vorig jaar november een schikking met Gilles, maar de lasterzaak zou nog steeds lopen. Mel B stelt haar voormalig advocaat nu aansprakelijk voor de schade die ze oploopt als Lorraine Gilles de zaak wint.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!