Julia, Benjamin, Humberto, Ineke en Isa Tan Beeld © ANP

Humberto Tan openhartig over huwelijkscrisis

31 oktober 2018 09:40

Humberto Tan ging dinsdagavond in Waar is De Mol? voor het eerst uitgebreid in op de relatiecrisis met zijn vrouw Ineke. Zo zouden verhalen in de media dat hij een affaire zou hebben met NOS-gezicht Dionne Stax er juist voor gezorgd hebben dat hij weer nader tot zijn vrouw Ineke wist te komen.

"De liefde heeft overwonnen"

Humberto zei in Waar is De Mol? niet alleen op werkgebied een roerig jaar achter de rug te hebben, maar dat ook zijn huwelijk in zwaar weer verkeerde. Zo zou de presentator er een affaire op na hebben gehouden met Dionne Stax en daar zou vrouwlief Ineke uiteraard niet blij mee zijn geweest.

De vermeende affaire zorgde ervoor dat Humberto, Ineke en Dionne maandenlang de covers van de roddelblaadjes domineerden. "Er is heel veel gebeurd, ja. Ik wilde in het begin met iedereen praten, maar toen dacht ik: dan moet je wel weten wat je wil gaan zeggen. En wat er aan de hand is ũberhaupt. En als je dat zélf niet eens weet, wat ga je dan zeggen? Maar later ging het verhaal een heel eigen leven leiden..."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Humberto Tan en Ellie Lust op reis met Johnny De Mol

Ondanks alle problemen in huize Tan wisten Ineke en Humberto elkaar in die periode juist weer terug te vinden. "Hoe harder er van buitenaf geschopt werd, hoe hechter wij eigenlijk werden op de één of andere manier. Maar het had ook de andere kant op kunnen gaan. Dat het helemaal uit elkaar zou zijn gevallen. Maar dat is dus niet gebeurd. En dat is heel bijzonder. Dat is echt waardevol."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Humberto wilde bed niet meer uitkomen na vertrek RTL Late Night

Humberto legde uit dat het een moeilijke tijd was voor de familie Tan. "Het is niet leuk geweest. Thuis niet, voor mij niet, voor de kinderen niet, voor Ineke niet, voor niemand niet. Het was een jaar vol lessen en nederigheid. Het was absoluut niet fijn. Ik was zo kwetsbaar. Maar kennelijk hoort dat er ook bij."

Aan presentator Johnny de Mol vertelde hij absoluut geen schoonheidsprijs verdiend te hebben voor het afgelopen jaar. "Je krijgt er geen prijs voor nee. Dus natuurlijk ging ik door het stof voor Ineke. En dat is prima, dat hoort zo."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Humberto Tan draagt collega's RTL Late Night warm hart toe

Toch is alles weer goed gekomen tussen Humberto en Ineke. "Lenny Kravitz zegt dat heel mooi: 'Let love rule'. En dat is echt zo. De liefde heeft overwonnen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!