Beeld © Instagram @vkoblenko

Victoria Koblenko rekent af met al haar haters

31 oktober 2018 16:30

Victoria Koblenko kreeg dit weekend opnieuw kritiek op de opvoeding van haar zoontje. En daar is de actrice nu helemaal klaar mee! Tijd om in actie te komen tegen alle haters.

"Wat zouden jullie daarvan vinden?"

Via Instagram gooit ze een balletje op bij haar fans: "Experimentje. Ik sluit dit account voor berichten van NIET volgers. Wat vinden jullie daarvan?" 

De actrice geniet van al haar echte fans die de tijd nemen om haar een berichtje te sturen of haar foto's en filmpjes te liken, maar helaas zien niet alleen haar fans wat ze posten. "Er zijn ook minder fraaie comments. En zelfs die vind ik gepast op social media MITS men 't lef heeft vanuit zijn eigen naam te doen. Als je een ghost account aanmaakt speciaal om iets lelijks te zeggen dan ben je naar mijn bescheiden mening niet sociaal bezig en heb je op MIJN account niets te zoeken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Victoria Koblenko is kritiek op opvoeding helemaal zat

De maat is nu vol voor Victoria. Ze zegt: "Daarom is dit voortaan een woonkamer ALLEEN voor mensen die me volgen. De volgende stap is GO PRIVATE. Wat zouden jullie daarvan vinden ? Volg je gesloten accounts of ben je daar voorzichtig mee?"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!