Beeld © ANP

Dave Roelvink voor de politierechter

02 november 2018 18:19

RTL Boulevard kan melden dat Dave Roelvink aanstaande woensdag voor de politierechter moet verschijnen. Afgelopen augustus werd hij aangehouden terwijl hij met een borreltje op 80 kilometer per uur te hard reed.

Midden in de Coentunnel parkeerde Dave die beruchte dag in augustus plotseling zijn Mercedes op de vluchtstrook, waarna hij iets onverstaanbaars naar de motoragent riep. Hij reed verder, maar korte tijd later stopte Dave opnieuw op de vluchtstrook. De dj stapte uit en reageerde agressief tegenover de motoragent.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink is blij dat hij bekend is geworden

Bij de alcoholcontrole bleek later dat de realityster 2,5 keer de toegestane hoeveelheid drank op had. "Het mag duidelijk zijn dat hij te veel had gedronken.", liet zijn manager toen weten.

"Ik kan alleen maar zeggen dat het me ontzettend spijt", besloot Dave tijdens een verklaring aan RTL Boulevard nadat het nieuws naar buiten kwam. Eerder liet vader Dries al weten de actie van zijn zoon te betreuren. In RTL Boulevard vertelde de volkszanger het "een vreselijk domme actie" te vinden van Dave.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ondanks alcoholstop: Dave Roelvink drinkt tóch

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!