Beeld © Getty Images

Alec Baldwin is vrijgelaten

2 november 2018 22:18

De politie van New York heeft acteur Alec Baldwin weer vrijgelaten. Baldwin zat korte tijd vast op het politiebureau na een uit de hand gelopen verkeersruzie over een parkeerplek. De politie liet Baldwin gaan met een proces-verbaal voor mishandeling en intimidatie. Hij zal zich daarvoor bij de rechtbank moeten verantwoorden.

"Ik wens hem veel geluk"

Page Six heeft beelden van een zwijgende Baldwin nadat hij vrijdagmiddag het politiebureau in Greenwich Village mocht verlaten. Baldwin stapte in een wachtende auto. Eerder op vrijdag viel hij een automobilist aan tijdens een ruzie om een parkeerplek in Manhattan, bij 5th Avenue.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alec Baldwin opgepakt na vechtpartij

Volgens de politie had Baldwin iemand gevraagd om de parkeerplaats in de buurt van zijn woning vrij te houden, maar ging iemand anders er toch als eerste staan. Baldwin sloeg de man toen die bij de parkeermeter stond, waarna de politie kwam om de acteur te arresteren. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alec Baldwin speelt komend seizoen alweer Trump

Alec Baldwin is onder meer bekend als imitator van de Amerikaanse president Donald Trump in de tv-show Saturday Night Live. Trump zelf reageerde desgevraagd ook op de arrestatie van zijn imitator. "Ik wens hem veel geluk", zei de president in de tuin van het Witte Huis.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!