Beeld © Getty Images

Zangeres Rihanna woedend op Donald Trump

05 november 2018 21:27

Rihanna is boos op Donald Trump. De zangeres wil dat hij per direct stopt met het gebruik van haar muziek tijdens zijn politieke bijeenkomsten.

"Ikzelf noch de mensen om mij heen zouden ooit naar een van die vreselijke rally's gaan”

Via een journalist van Washington Post vernam Rihanna dat Trump een van haar hits zondag draaide tijdens zijn politieke rally in Chattanooga. Op Twitter schreef hij: "Momenteel schalt Rihanna's hit Don't stop the music door de speakers, terwijl assistenten gratis Trump-shirts het publiek ingooien".

Rihanna was hier niet van gediend en liet dat direct weten. "Niet voor lang meer", schreef ze. "Ikzelf noch de mensen om mij heen zouden ooit naar een van die vreselijke rally's gaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Guns N’ Roses niet blij met muziekkeuze Donald Trump

Rihanna is niet de eerste artiest die eist dat de president stopt met het draaien van zijn of haar muziek. Afgelopen week liet Pharrell Williams weten de president te willen aanklagen. Zijn hit Happy werd gedraaid tijdens een politieke rally in Indiana, een dag na de schietpartij in de synagoge in Pittsburgh waarbij elf mensen om het leven kwamen.

"Op de dag dat een gestoorde nationalist een massamoord pleegt, speelde u het nummer Happy. Er is helemaal niets 'happy' aan een dergelijke tragedie en daarbij heeft u ook geen toestemming gekregen om deze track af te spelen", zei Pharrell toen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rihanna zegt nee tegen optreden tijdens Super Bowl

Ook Aerosmith-voorman Steven Tyler en de erven van Prince hebben Trump gedreigd met rechtszaken vanwege het gebruik van muziek zonder hun toestemming.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!