Beeld © Instagram @naomicollinda

Doen Michael en Naomi mee aan Temptation Island VIPS?

06 november 2018 10:32

Fans van de smeuïge realityshow Temptation Island VIPS hopen op een nieuw seizoen vol met sleeze en dirt. En de kans is groot, want het eerste stel heeft zich al opgegeven! Althans, als we de video van Naomi en Michael moeten geloven...

"Zij wil dat graag. Ze wil weten of ik betrouwbaar ben"

Op Instagram is het liefje van Michael van der Plas, de ex van Barbie, te horen terwijl ze vertelt dat ze zich hebben opgegeven voor de ultieme relatietest. "Zij wil dat graag. Ze wil weten of ik betrouwbaar ben", vult Michael haar aan. 

Oma, die ook in de video zit, is daar niet zo blij mee. "Dat vind ik niet leuk", zegt ze mokkend. "Als je een relatie hebt en het gaat goed, waarom zou je dan meedoen?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Naomi en Michael zetten liefdestattoo

Volgers van het stel zijn het op Instagram helemaal eens met de grootmoeder. "Niet doen....krijg je veel spijt van...jullie hebben iets moois met elkaar...zou de ellende dan niet op gaan zoeken...", klinkt het onder de post. Een ander reageert: "Whahahaaa geef oma ook gelijk....Dat programma hebben jullie niet nodig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay niet te porren voor Temptation Island VIPS

Afgelopen seizoen gingen Niels en Rosanna, Donny en Amijé, Ruud en Rowena en Stefano en Gelina mee naar het zonnige Mexico voor de test der testen. Wij spraken Niels en Rosanna na het programma over hun toekomstdromen:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!