Chris Pratt en Anna Faris hadden alles behalve vechtscheiding

08 november 2018 05:30

Waar veel sterren in Hollywood elkaar het leven zuur maken bij een echtscheiding, zijn Anna Faris en Chris Pratt het schoolvoorbeeld van hoe een ideale scheiding zou moeten verlopen. Dat de twee definitief uit elkaar waren was al bekend, maar nu zijn er meer details over hun afspraken naar buiten gekomen, meldt People Magazine.

Zo kwamen de twee overeen om binnen een straal van 10 kilometer van elkaar te gaan wonen, omwille van hun 6-jarige zoon Jack. Deze afspraak geldt totdat de jongen zijn lagere school heeft voltooid; daarna bekijken Anna en Chris de situatie van hun zoon opnieuw. Ook hebben ze een flexibele deeltijd ingesteld, waarbij beide ouders evenveel 'recht' hebben op Jack, afhankelijk van het dagelijkse schema van het jongetje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Scheiding Anna Faris en Chris Pratt afgerond

Mocht een van de twee ouders, die beide filmster zijn en daardoor soms meerdere maanden van huis zijn, Jack voor langere periode mee willen nemen, dan moeten ze dit schriftelijk aan elkaar laten weten om misverstanden te voorkomen. Anna en Chris eisen ook geen alimentatie van elkaar, iets wat ze al ten tijde van hun huwelijk besloten hadden. Wel beheren ze gezamenlijk de bankrekening van zoon Jack, waarop ze beide maandelijks een bedrag storten voor schoolbijdragen, kleding, naschoolse opvang, bijles en andere uitgaven.

Pratt en Faris maakten vorig jaar zomer bekend dat ze na een huwelijk van ruim acht jaar uit elkaar gingen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!