Beeld © ANP

Amerikaans management breekt met Glennis Grace

12 november 2018 19:19

Het Amerikaans management Lauren Walters en Josh Williams breekt met Glennis Grace. Dat is zojuist bekendgemaakt aan RTL Boulevard.

"Soms werken dingen gewoon niet in het bedrijfsleven"

"Josh en ik willen Glennis het beste wensen met haar verdere carrière. Helaas is dit vanaf het begin altijd een zeer onorthodoxe situatie geweest en is het niet echt soepeler geworden. We werken met niemand van onze klanten op deze manier en hebben niet de tijd of energie om door te gaan op dit pad."

Het management laat weten dat het niets persoonlijks is. "Dit is niets persoonlijks, soms werken dingen gewoon niet in het bedrijfsleven en nemen partners een andere weg. We zullen Glennis altijd ondersteunen en wensen haar al het aanhoudende succes in de wereld. Het zal zeker naar haar toe komen, daar waren we zeker van."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace rockt de AGT-finale met Amerikaanse superster

Glennis Grace droomt van een carrière in Amerika na haar America's Got Talent-avontuur. Inmiddels heeft zij zelf gereageerd via Instagram. De zangeres laat weten: "Met 'onorthodoxe situatie' bedoelen ze de scheiding die we hadden gemaakt tussen de Benelux en de rest van de wereld, waarbij zij zich niet met mijn carrière in de Benelux bemoeiden. Dit is overigens niet ongebruikelijk, en voor mij belangrijk om me op Nederland te kunnen blijven focussen, ondanks mijn internationale dromen en ambities was dit ook altijd zo afgesproken."

Glennis laat weten dat dat voor haar voormalige Amerikaanse management niet werkte en dat respecteert de nachtegaal. Het hele bericht lees je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis droomt van grootser Whitney tribute

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!