Beeld © ANP

Gaby Blaaser wil op de kerstcover van de Playboy

14 november 2018 13:50

Gaby Blaaser heeft maar één grote kerstwens dit jaar: ze wil op de cover van de Playboy. Dat vertelt de actrice in een video op het YouTube-kanaal Club Hub.

"Wel de cover, anders doe ik het niet"

Gaby Blaaser is al een paar keer gevraagd voor de Playboy, maar zei telkens nee. Nu denkt ze er toch wel over na. "Oeh, het lijkt me best wel tof", vertelt Gaby in de video van Club Hub.

Toch zegt de oud-soapie niet meteen ja tegen een aanbod van het mannenblad. Als ze door Playboy wordt gevraagd, heeft ze twee eisen: ze wil op de cover en het moet het kerstnummer zijn. "Wel de cover, anders doe ik het niet." Als ze alleen in de Playboy staat en niet erop, laat ze het liever aan haar neus voorbij gaan. "Je wil in de winkel toch meteen bam."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby Blaaser bedankt volgers met pikant kiekje

Met hoeveel geld het blad over de boeg moet komen, weet Gaby nog niet. "Ik denk dat ze helemaal niet heel veel geld meer betalen. Ik heb ook geen idee wat een Patricia Paay of zo hebben gekregen." Of de blondine moet rekenen op een heel hoog bedrag, is natuurlijk de vraag. Maar volgens Gaby moet het wel wat opleveren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Flirt Ben Affleck en Playboy-model voorbij

Of Gaby echt gevraagd gaat worden voor de cover, is nog even afwachten. Tot die tijd kunnen we het doen met de pikante kiekjes die ze plaatst op Instagram.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!