Hanne, Klaasje en Marthe Beeld © ANP

Hanne en Klaasje sleepten K3's Marthe uit diep dal

15 november 2018 08:32

Tranen met tuiten huilde Marthe toen ze een punt achter haar relatie met Viktor Verhulst zette. Aan Het Laatste Nieuws vertelt de K3-zangeres de relatiebreuk inmiddels een plekje te hebben gegeven. En dat alles met de hulp van haar boezemvriendinnen Hanne en Klaasje!

"Op zulke momenten hebben we oprecht héél veel aan elkaar"

Afgelopen zomer kondigden Marthe en Viktor aan niet langer een liefdeskoppel te zijn. Na twee jaar besloten de twee ieder hun eigen weg te gaan. “Viktor en ik hebben die beslissing samen genomen omdat we er allebei van overtuigd waren dat het de beste keuze was”, zegt Marthe nu tegen Het Laatste Nieuws. “Niettemin deed het pijn, hoor, aan beide kanten. Maar we hebben het samen verwerkt door er veel over te praten, met elkaar en met anderen”, vertelt ze. “Weten dat het de beste keuze is, maakt dat je het toch iets beter kunt loslaten.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

K3-zangeres Marthe nog steeds gek op Viktor

Marthe zegt tijdens deze zware periode veel steun te hebben gehad van haar collega's. “Het geluk aan deze job is dat je constant met vrolijke mensen in contact komt. En die propvolle agenda zorgde voor voldoende afleiding.”

Met name Hanne en Klaasje stonden de afgelopen maanden klaar voor hun vriendin, zo legt Marthe in het interview uit. “Op zulke momenten hebben we oprecht héél veel aan elkaar. Ik haal daar ook veel energie uit, want op het podium moesten de shows natuurlijk wel gewoon doorgaan. Ik moest een klik maken in mijn hoofd, maar bijna niemand heeft er iets van gemerkt. Alleen in mijn loge heb ik wel een paar keer zitten wenen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Ex-K3 Kristel moest zwangerschap Josje vernemen via nieuws

Dat Marthe haar ex-vriendje nog altijd vaak tegenkomt, lijkt haar weinig te deren. “We zitten in hetzelfde wereldje. We hebben bijvoorbeeld samen op de boot bij Gert gezeten. Dat was totaal geen probleem. We hebben veel respect voor elkaar en kunnen nog steeds door dezelfde deur. Daar ben ik heel blij om. We hebben samen mooie dingen meegemaakt en zijn uit elkaar gegaan als keigoede vrienden. We hebben veel van elkaar geleerd en dat neem ik sowieso mee in mijn rugzak. Niet alles is dus kapot. En dat maakt wel dat ik nu gelukkig ben.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

K3's Kathleen al jaren gelukkig in Zuid-Afrika

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!