Beeld © ANP

Nicole Buch staat open voor een nieuwe relatie

15 november 2018 09:06

Vier jaar na het overlijden van Menno Buch staat Nicole Buch weer open voor een nieuwe relatie. De 51-jarige televisiemaakster zou het "wel weer aankunnen", vertelt ze in een interview met De Telegraaf. "Maar ik ben niet op zoek naar een tweede Menno Buch, die bestaat godzijdank niet. In alles was en blijft Menno uniek en hij is veel te vroeg gestorven."

"Eenzaamheid kan verschrikkelijk zijn, toch heb ik nooit een unheimlich gevoel gehad"

Nicole, die na het overlijden van Menno hun programma's over het gevangenisleven voortzette, moest "flink vechten" toen ze weduwe werd. "De dood van Menno was natuurlijk verschrikkelijk ingrijpend, want ik moest mijn meest dierbare loslaten. De onomkeerbaarheid ervan is keihard."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Saskia Noort en Kluun bevestigen relatie

De eerste twee jaar na het verlies van haar man zat Nicole "midden in de rouw". "Eigenlijk was het een soort van isolement. Die periode had ik voor mezelf hard nodig. Intussen geniet ik weer volop van het leven en ben ik hartstikke druk met het ontwikkelen van televisieprogramma's. Ik maak lange dagen en heb gelukkig genoeg aan weinig slaap. Daarbij leef ik in een rap tempo om maar niets van het leven te missen; van 's morgens vroeg tot 's avonds laat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Garner en haar John hebben nog geen serieuze relatie

Eenzaamheid is volgens Nicole haar grootste vijand. "Eenzaamheid kan verschrikkelijk zijn, toch heb ik nooit een unheimlich gevoel gehad. Ik kan goed alleen zijn en eigenlijk is dat rouwproces heel goed voor me geweest."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!