Tim Wauters Beeld © Kastermans Fotografie

Timtation geeft zich op als verleider voor nieuwe seizoen

15 november 2018 13:05

We hebben begin dit jaar gesmuld van de Temptation Island-avonturen van de spraakmakende Tim Wauters, oftewel: Timtation. Het tv-avontuur is de Vlaming zelf ook goed bevallen en dus heeft Tim zichzelf opgegeven als 'verleider' voor de nieuwe reeks van Temptation Island.

"Ik heb mezelf dan ook ingeschreven voor het nieuwe seizoen om mee te doen als verleider"

Tim vertelt aan RTL Boulevard dolgraag weer mee te willen doen aan het nieuwe seizoen. "Ik zou direct weer meedoen. Dit keer dan wel als verleider, nooit meer als koppel. Ik heb mezelf dan ook ingeschreven om mee te doen als verleider. Ik ben zelfs op gesprek geweest bij de makers, maar helaas, ze hadden al genoeg kandidaten."

De opnames voor de nieuwe reguliere Temptation Island zitten er inmiddels op, maar er lijkt nog hoop aan de horizon te gloren voor de veelbesproken realityster. Het gonst immers van de geruchten dat er ook een nieuwe reeks aankomt van Temptation Island VIPS en daar zou Tim zijn steentje heel graag aan willen bijdragen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Temptation-Tim gaat flirtcursus geven

Hij denkt dat de kijkers van het programma een televisiecomeback van Timtation ook wel zien zitten. "Ik krijg nog steeds veel reacties op straat. Vooral leuke reacties, dat ik hun grote favoriet was in Temptation Island, omdat ik altijd mezelf gebleven ben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Temptation-Tim gevraagd voor pornofilm

Concrete televisieplannen zijn er op dit moment nog niet voor Tim. Tot die tijd lapt het ex-liefje van Deborah Leemans de ramen van menig huis in Vlaanderen, zo vertelt hij aan RTL Boulevard. "Ik ben momenteel druk met mijn werk. Ik werk fulltime als ramenwasser. Dat vind ik leuk om te doen, maar het kan ook vervelend zijn hoor. Veel mensen willen namelijk met mij op de foto. Maar op dat moment ben ik aan het werk en juist dan word ik gevraagd om op de foto te gaan. Maar goed, mijn collega's vinden het gelukkig wel grappig."

Toch zorgt het soms wel voor ongemakkelijke situaties, een beroemde Vlaming die ramen lapt. "Ik was laatst bij een bedrijf de ramen aan het lappen, maar het was net lunchpauze. Iedereen was gezellig samen aan het eten terwijl ik de ramen aan het zemen was. Toen zaten ze echt van: amai, dat is Tim van Temptation Island! Ze waren echt in shock."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Relatie Temptation-Tim na één dag alweer voorbij

Ongemakkelijk of niet, Tim vindt het maar wat leuk om herkend te worden door zijn eerste televisieklus. "Ik vond het geweldig. Ik heb er absoluut geen spijt van. Ik heb er veel van geleerd. Zeker over mezelf, maar ook over relaties. Ik ben blij dat ik heb deelgenomen aan Temptation Island."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Temptation-Tim is weer gelukkig in de liefde

Dat zijn trouwplannen met Deborah Leemans door het programma gesneuveld zijn lijkt Timtation weinig te deren. "Dat maakt me niet uit. Het is voor mij een teken dat het zo heeft moeten zijn. We hebben ook geen contact maar met elkaar. Ook niet met Cherish trouwens. Ik neem haar ook niets kwalijk. Het was haar taak om een spelletje met me te spelen, daar is Temptation Island voor. De tattoo van het kersje dat ik heb laten zetten voor Cherish blijft dan ook voor altijd staan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Temptation-Tims moeder blijft Olcay onderbreken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!