Beeld © ANP

Deze BN’ers zijn open over plastische chirurgie

16 november 2018 17:54

Het is vandaag de Nationale Dag van de Plastische Chirurgie en speciaal daarom een lijstje van dappere BN’ers die eerlijk en open zijn over hun chirurgische ingrepen.

Monica Geuze 

Monica Geuze heeft tot twee keer toe haar lippen laten opspuiten, omdat ze dat ‘gewoon heel mooi’ vindt. In haar vlog neemt ze je mee naar de behandeling. Hieronder Monica in 2014 en vier jaar later.

Nienke Plas 

Nienke Plas heeft haar borsten laten vergroten, omdat ze graag haar borsten terug wilde van vóór haar zwangerschap, vertelt de vlogster hier in haar 'Titty Diary'. Hieronder een pikant plaatje voor een fotoshoot van haar nieuwe single, die vandaag is uitgekomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nienke Plas gaat Famke Louise achterna

Zwanetta Meyer

Temptation Island-verleidster Zwanetta vond haar binnenste schaamlippen te groot en besloot een schaamlipcorrectie te nemen. Dat in tegenstelling tot haar borsten, want die vond ze te klein en daarom besloot ze afgelopen zomer een borstvergroting te doen. Op Instagram plaatst ze before en after foto's.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wow! Dit is de nieuwe kledingmaat van Patty Brard

Pommeline Tillière 

Ongeveer een jaar geleden was weer een andere verleidster ontevreden over haar bilgrootte. Pommeline wilde grotere billen en besloot tot twee keer toe haar 'poep', zoals ze dat in België noemen, onder handen te nemen. De vlog zie je hier. Ook heeft ze haar lippen en borsten gedaan. Hieronder een kiekje van haar derrière. 

Patty Brard 

Dat Patty flink is afgevallen dit jaar, komt grotendeels door een maagverkleining. Verder is de diva niet vies van een beetje plastische chirurgie, want door de jaren heen heeft ze eerst haar borsten vergroot, daarna verkleind, een beetje botox hier en daar ingespoten en afgelopen weekend nog even haar hangende oogleden verholpen met een ooglidcorrectie. Links Patty in 1981 en rechts in 2018.

Roy Donders 

De stylist van het Zuiden houdt van nep en plastic, zegt hij zelf. Eens in de zoveel tijd brengt hij dan ook een bezoekje aan de plastisch chirurg. Hij heeft onder andere een wenkbrauw facelift en een ooglidcorrectie ondergaan. Ook zit zijn mond vol met kronen. Links is een foto uit 2013 en rechts is een foto van dit jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roy Donders aan de dood ontsnapt

Linda de Mol

Linda was altijd onzeker over haar flaporen, daarom besloot ze haar oren recht te laten zetten op haar 25e. Tegenwoordig is ze ook niet vies van een beetje botox en beweert ze dat het haar een hoop tijd scheelt met opmaken 's ochtends. Van die flaporen is niets te zien op de foto's hieronder. Links in 1990 en rechts nu.

Patricia Paay

Naast fillers in haar lip en een ooglidcorrectie, onderging La Paay ook een kaakoperatie. En natuurlijk heeft ze ook een paar keer botox gespoten in haar rimpeltjes, maar ze is er geen voorstander van en heeft er ook geen goede ervaringen mee. Ze heeft haar expressies namelijk nodig op tv. Links zie je Patricia in 1976 en rechts in 2018.

Samantha de Jong 

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, heeft van alles laten doen. Maar liefst drie keer haar borsten, een schaamlipcorrectie, ooglidcorrectie, fillers in haar lippen en jukbeenderen, botox en gebleekte tanden. En dan rekenen we haar neppe haren, wimpers en nagels nog niet eens mee. Links zie je Barbie in 2011, rechts zeven jaar later.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoveel kosten de nieuwe billen van Temptation-Pommeline

Caroline Tensen 

Caroline ergerde zich altijd vreselijk aan haar heupen, want die vond ze te breed. Het vele sporten en een regelmatig dieet volgen, hielpen niet voldoende en dus liet de tv-presentatrice een heupliposculpture uitvoeren. Carolien is niet veel veranderd als je zo naar de foto's kijkt: links in 1995 en rechts anno nu.

Tamara Elbaz 

Het modemeisje laat eens in de zoveel tijd wat botox in haar gezicht spuiten. Daarnaast heeft ze ook haar neus laten verbouwen en een borstvergroting gedaan. Links zie je Tamara in 2010 en rechts is een foto van ongeveer een maand geleden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!