Beeld © Getty Images

Demi Lovato haalt uit op social media

19 november 2018 04:05

Demi Lovato heeft korte metten gemaakt met een volger van het Instagram-account CommentsByCelebs. Hierop werd beweerd dat de zangeres “zich louter omringt met ja-knikkers die alleen maar op haar geld uit zijn en dat ze niet ziet wat er daadwerkelijk gaande is.”

“Echte vrienden houden hun mond als je bijna ten onder gaat aan een overdosis”

Dit naar aanleiding van het ontslag van Dani Vitale, een van Demi's achtergronddanseressen, die vlak na de bijna fatale overdosis van de zangeres met de media zou hebben gesproken. Demi kwam zelf met een pittige reactie.

"Het is niet eerlijk dat Dani is ontslagen, zij was een van de weinige mensen die zich daadwerkelijk bekommerde om Demi's gezondheid. Zij heeft haar 3 jaar bijgestaan en geholpen. Nu omringt Demi zich alleen maar met geldwolven", aldus een volger.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Demi Lovato laat van zich horen op social media

Demi reageerde furieus op het bericht en schreef: "Je hebt geen idee waar je het over hebt. Echte vrienden houden hun mond als je bijna ten onder gaat aan een overdosis."

Demi is aan de beterende hand en vertoont zich mondjesmaat weer in het openbaar. Wel staat ze nog steeds onder toezicht van de kliniek waar ze haar eerste periode succesvol afsloot. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Demi Lovato mag nog niet helemaal alleen wonen

De zangeres werd afgelopen juli met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, nadat ze een bijna fatale overdosis drugs tot zich had genomen. Demi kampt al jaren met verslavingsverschijnselen en is daar naar de buitenwereld toe altijd eerlijk en open over geweest.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!