Beeld © Instagram @michaelvanderplas

Michael van der Plas ziet in Naomi zijn grote liefde

19 november 2018 11:29

Naomi en Michael zijn inmiddels een jaar samen en nog altijd smoorverliefd op elkaar. Ze hebben al heel wat tegenslag gehad, maar via Instagram laat het stel weten dat niks hen uit elkaar kan halen.

" Je bent me maatje, me grote liefde, me man"

In haar feed zet de tot over haar oren verliefde Naomi haar vent eens flink in het zonnetje. "Wat heb ik een hoop met jou mee gemaakt in deze tijd. Niet gewoon een hoop maar echt bergen met zorgen en gezeur en bergen met geluk." 

"Maar hoe dan ook deze hoge bergen en diepe dalen had ik met niemand anders overleefd dan met jou. Je bent me maatje, me grote liefde, me man, en soms me hoofdpijn kortom je bent me alles en wil voor altijd samen blijven met jou. Ben trots op je want wat jij allemaal hebt moeten doorstaan de afgelopen jaren had iemand anders alleen afgebroken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Michael van der Plas klaar voor kindje met Naomi

Ook Michael, de ex van Barbie, laat op social media van zich horen: "Vandaag 1 jaar samen met de vrouw waar ik veel van hou en de rest van me leven mee samen wil zijn", plaatst hij bij een kiekje van zijn liefste.

Miniatuurvoorbeeld

Heftig:

Michael van der Plas met telefoon achter 't stuur

Het stel is zelfs zó dol op elkaar dat ze een heuse liefdestatoeage hebben laten zetten. Zo liet Michael afgelopen jaar de ogen van zijn vriendin op zijn linkerhand tatoeëren. Ook zijn op vier vingers de letters L, O, V, E te zien. Dat ook Naomi definitief voor Michael kiest, showt ze door afgelopen maand de tekst 'I love you' op haar arm te vereeuwigen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!