Beeld © instagram @jimbakkum

Gezinsuitbreiding Jim en Bettina niet vanzelfsprekend

21 november 2018 13:44

Eind februari hopen Jim Bakkum en zijn Bettina Holwerda hun derde kindje te verwelkomen. Toch komt de gezinsuitbreiding voor velen compleet als een verrassing.

“Als je realistisch bent, weet je dat de kans op een zwangerschap kleiner is"

Eerder liet het stel namelijk doorschemeren helemaal gelukkig te zijn met hun huidige situatie en hun twee wondertjes, Lux en Posy. “Dat deden we bewust,’ zegt de zanger nu tegen Story. Diep in hun hart droomden het stel altijd al van een derde kindje, maar ze beseften ook dat ze beiden een leeftijd hebben waarop in verwachting raken niet zo vanzelfsprekend meer is. “Een gezin met drie kinderen is toch altijd wel een droom van mij geweest.” 

Met hun eerdere kindjes had het verliefde koppel ook het geluk om snel in verwachting te raken. Wel was het nog even spannend toen ze vorig jaar de knoop doorhakte voor een derde te gaan. “Als je realistisch bent, weet je dat de kans op een zwangerschap kleiner is. Dan ga je ook niet roepen dat je op een derde hoopt, want dan blijft iedereen vragen of het al zover is”, vertelt Bettina eerlijk aan het blad.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim Bakkum kan succes amper bevatten

Maar ook de derde keer heeft het stel geluk en raakt Bettina opnieuw snel zwanger. Voor nu doet ze het wel rustig aan, en dat is geen toeval. “Nadat Jim en ik de wens hadden uitgesproken om weer een kind te krijgen, heb ik bewust werk voor deze periode afgehouden. Ik wist op dat moment natuurlijk niet of ik wel zwanger zou raken. Maar ik hoopte dat het samen zou vallen. Dat is uitgekomen.”

Of de ooievaar het stel een jongetje of een meisje gaat schenken blijft nog een verrassing. In tegenstelling tot hun eerdere twee zwangerschappen, willen ze het geslacht nu pas weten bij de geboorte. “Ik wil weten hoe het is om je nergens op voor te kunnen bereiden.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim Bakkum: 'Ik spreek Jamai nooit meer'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!