Michella Kox Beeld © YouTube-kanaal Michella Kox

Michella Kox haalt uit naar Temptation-Rosanna en Amanda Balk

22 november 2018 07:40

Michella Kox is weer eens woest. De krullenbol is het zat dat Temptation-Rosanna Voorwald, Utopia-Billy Bakker, YouTube-queen Laura Ponticorvo en Boxing Stars-rivale Amanda Balk doen alsof Michelle hen pest en ze deelt dan ook een paar flinke sneren uit naar de dames.

"Dit mondje heb ik niet voor niets gekregen"

Michella Kox vertelt in een vlog op YouTube dat ze het bespottelijk vindt dat Billy Bakker, Rosanna Voorwald, Amanda Balk en Laura Ponticorvo een button dragen van een anti-pestclubje. "Wat me voor mijn kop staat is dat die wijven een button dragen van 'stop het pesten', omdat ik hen gepest zou hebben. Pardon? Ik heb nooit gepest. Ik heb niemand gepest! Pesten is toch iemand lastigvallen? Stalken? Dat degene er 's nachts van wakker ligt? Dat doe ik niet. Ik geef alleen mijn mening."

Michella trekt in de vlog dan ook flink van leer tegen de dames die in haar ogen zichzelf compleet voor paal zetten door het dragen van de anti-pestbutton.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Michella Kox reageert op haar 'gevecht' met Amanda

Zo vindt Mies dat voormalig Utopia-boegbeeld Billy geen reden heeft om haar te beschuldigen van pesten. "Ik heb Billy een crackjunk genoemd, ja. Maar ze zag er ook echt niet uit in Shopping Queens. Dat zag er toch niet gezond uit? Ze wou mooi wezen, maar ik dacht echt: oké. Dan mag ik toch mijn mening geven dat ik haar eruit vind zien als een crackjunk! We leven in Nederland en daar mag je een mening geven. Daarna heb ik nooit meer wat van die vrouw gehoord. Maar schijnbaar is het nog steeds oud zeer."

Ook Temptation Island-kandidate Rosanna stelt zich volgens de krullenbol behoorlijk aan. "Ik post altijd alles over Temptation Island, Rosanna. Daar ga ik nooit mee stoppen. Hoor je dat? Als ik zie dat jij een plantenbank wil optillen, die honderd kilo weegt, en dat lukt natuurlijk niet... dan vind ik dat grappig. Dan post ik daar wat over, ja. Ik vond het keigrappig, het zag er niet uit. Ik vind het dan echt zielig dat jij dat als pesten ziet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Michella Kox heeft dé oplossing voor de Zwarte Piet-discussie

Ook Laura moet het ontgelden. In de vlog legt Michella uit wat haar zo stoort aan de populaire YouTube-ster. "Ik vind het onzinnig dat je 22 minuten lang gaat vertellen hoe zwaar vloggen is. Dan zeg ik op mijn beurt dat je een akelig wijf bent en dat je moet gaan werken. Dat ben ik. Dat is mijn manier van praten. Ik ben gewoon zo. Klaar! Je moet niet gaan zeiken dat vloggen zwaar is. Piep niet zo! Ga niet zielig doen bij meisjes van 13 jaar om vervolgens je zakken daarmee te vullen."

Tot slot komt ook Boxing Stars-rivale Amanda aan bod. "Ik dacht laatst wraak te nemen op Amanda. Maar helaas liep het door een blessure op niks uit, blegh. Ik had haar in die weken daarvoor kunnen pesten tot op het bot. Dat had ik kunnen doen, maar ik heb het niet gedaan. Want dat heeft niks met televisie te maken. Er is zoveel te doen in haar privéleven, maar ik doe er niks mee, want ze heeft ook een dochter. Maar what the fuck ben jij aan het doen dat jij vervolgens opkomt met een button van 'stop het pesten'?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Vechtersbaasje Michella Kox lust haar rivaal rauw

Michella heeft het helemaal gehad met het viertal. "Weet je wat pesten is? Met zijn vieren opkomen en zeggen dat ik pest. Nouja, ik vind het eigenlijk niet eens erg, want schijnbaar ben ik een boze wolf. Michella heeft gepest, boehoe."

Ze is dan ook niet van plan om in te gaan dimmen. "Jullie gaan het niet leuk vinden, dames. Maar ik ga niet stoppen. Voor niemand. Dit mondje heb ik niet voor niets gekregen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Michella Kox wil aartsrivale Amanda Balk knock-out slaan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!