Beeld © Getty Images

Sylvie Meis heeft opnieuw haar hart verloren

22 november 2018 15:11

Cupido heeft weer een bezoekje gebracht aan Sylvie Meis, althans, volgens weekblad Story is de blondine tot over haar oren verliefd op de 29-jarige Bart Willemsen uit Tilburg.

Het hart van de blondine heeft de afgelopen jaren al flink wat te verduren gehad, maar gelukkig staat ze nog altijd open voor l’amour. En met succes, want sinds enkele weken straalt La Meis weer van geluk met haar nieuwe vlam Bart. Het roddelblad betrapte de twee tortelduifjes voor het eerst samen bij het huis van Sylvie, waar ze volgens een anonieme bron het hele weekend samen hebben doorgebracht. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dramatische kijkcijfers voor nieuwe tv-show Sylvie Meis

De twee leerden elkaar kennen op de set van de Duitse versie van de film Misfit, waarin Syl een rolletje heeft. Maar Bart zelf is ook geen onbekende in de mediawereld. Zo produceerde hij onder andere de film Hartenstrijd, Redband en nu dus Misfit. “Het klikte meteen tussen Sylvie en Bart”, weet de bron te melden. “Ze waren de hele draaidag niet bij elkaar weg te slaan en wisselden al vrij snel telefoonnummers uit.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis viert miljoenste Instagramvolger

Bart laat aan RTL Boulevard weten niet te willen reageren op de situatie. Wél volgen de twee elkaar op Instagram, dus er is zeker iets gaande. To be continued...

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!