Beeld © Instagram @mackedwards95

Teen Mom-ster Ryan keert terug uit rehab

27 november 2018 13:36

Ryan Edwards, bekend van Teen Mom, is ontslagen uit de afkickkliniek. Volgens US Weekly heeft de realityster zijn stappen voltooid en kan hij eindelijk gaan genieten van zijn prachtige vrouw en pasgeboren zoontje.

Ryan begon afgelopen september met de strijd tegen zijn verslaving. Hoewel het een moeilijke tijd was voor de Teen Mom-ster, bleef zijn vrouw altijd in hem geloven. En dat terwijl ze hoogzwanger en alleen thuis zat. Door zijn opname heeft Ryan dan ook de geboorte van zijn zoontje Jagger moeten missen afgelopen maand. Desondanks neemt zijn lief Mackenzie hem dit niet kwalijk. “Vlak voor zijn opname zei hij dat zijn kinderen het verdienen om een gezonde vader te hebben. En wat is een betere tijd om daarvoor te zorgen dan nu?”, aldus de kersverse moeder in een eerdere aflevering van het tv-programma Teen Mom OG. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Teen Mom Catelynn en Tyler nemen een break

Naar verluidt woont het herboren koppel momenteel bij de ouders van Mackenzie, om rustig te kijken hoe alles gaat uitpakken in de nieuwe situatie. “Als hij opnieuw een terugval krijgt, gaat ze een scheiding aanvragen. Ze is heel serieus. Ze wil niet met iemand samen zijn die zichzelf niet wil helpen,” vertelt een bron aan Us Weekly.

Het is niet de eerste keer dat Ryan een bezoekje brengt aan een afkickkliniek. Direct na de trouwerij met Mackenzie checkte hij zich ook al in vanwege zijn drugsverslaving. Hopelijk slaagt hij er deze keer, voor zijn pasgeboren zoontje, wél in de drugs te weerstaan.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Teen Mom Farrah Abraham doet mee aan Ex On The Beach

Mackenzie en Ryan stapten in het voorjaar van 2017 in het huwelijksbootje. Voorheen had Ryan een relatie met Teen Mom-ster Maci, waarmee hij zoontje Bentley heeft. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!