Beeld © ANP

Carry Tefsen herdenkt Manfred de Graaf: 'Een groot gemis'

28 november 2018 17:11

Carry Tefsen is ontzettend verdrietig door het overlijden van haar Zeg 'ns Aaa-collega Manfred de Graaf. De acteur, die bij het grote publiek bekend werd als Hans Lansberg in de VARA-comedy, is op 79-jarige leeftijd overleden.

"Ik vind het heel ellendig dat er twee collega’s zo achter elkaar die ellendige ziekte hebben gekregen"

Carry Tefsen laat aan RTL Boulevard weten dat Manfred een hele sportieve en stoere man was met veel humor en prachtige verhalen. De twee speelden veertien jaar lang in de serie Zeg 'ns Aaa. "Ieder half jaar waren we met elkaar en waren we een soort familie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zeg 'ns Aaa-acteur Manfred de Graaf overleden

Toch kende ze de Manfred al veel langer. "In de jaren ’60 speelde ik al samen me hem in de eerste Anatevka productie. Omdat ik hem al eerder kende, beschouwde ik hem als een hele goede vriend, een goede collega, een gabber. Ik was erg op hem gesteld."

Bij Manfred werd begin dit jaar een vergevorderd stadium van kanker geconstateerd. De acteur kon hier niet voor behandeld worden. Zijn overlijden kwam daardoor niet als een grote verrassing. "Je schrikt niet als je weet dat het er aan komt, ik ben er alleen wel verdrietig van."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sjoukje Hooymaayer op 78-jarige leeftijd overleden

In september overleed ook andere Zeg 'ns Aaa-collega Sjoukje Hooymaayer aan de gevolgen van kanker. Carry zegt daarover: "Ik vind het heel ellendig dat er twee collega’s, Sjoukje in september en Manfred in november, zo achter elkaar die ellendige ziekte hebben gekregen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!