Beeld © Instagram @miljuschka

Miljuschka eert moeder Astrid Holleeder in emotionele post

29 november 2018 13:11

RTL Boulevard-deskundige Miljuschka Witzenhausen neemt op Instagram voor het eerst uitgebreid de tijd om iets moois over haar moeder Astrid Holleeder te zeggen. Dat doet ze inclusief een prachtige foto.

"Net zoals op deze foto geeft ze me altijd rugdekking terwijl ik mijn levenspad beloop"

Op de foto is te zien hoe Miljuschka over een pad in het zand loopt terwijl haar moeder achter haar loopt en zo buiten beeld blijft. Astrid verschijnt al jaren niet in het openbaar voor haar eigen veiligheid, ze wordt namelijk bedreigd door haar broer Willem Holleeder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Astrid Holleeder over opnames: 'Er komt niets meer'

Bij het kiekje plaatst Miljuschka een prachtig bericht over de roerige tijden die ze heeft meegemaakt met haar moeder. "Liefhebben is een groot goed. Ik denk dat je om lief te hebben vanuit thuis het gevoel moet krijgen goed genoeg te zijn en het waard moet voelen om liefde te ontvangen en te geven."

De RTL Boulevard-voedingsdeskundige vervolgt: "Mijn moeder heeft dit gedaan. Het is haar gelukt om binnen vrij lastige omstandigheden mij veilig te laten voelen, zelfvertrouwen te geven en onder haar liefdevolle toezicht mijn vleugels uit te laten slaan. Net zoals op deze foto geeft ze me altijd rugdekking terwijl ik mijn levenspad beloop."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Miljuschka ging langs bij haar grote held Jamie Oliver

Miljuschka noemt haar moeder haar rots in de branding en is enorm trots op het feit dat ze ondanks alles toch het boek Judas heeft uitgebracht. "Iedereen heeft een mening over haar, de vrouw die boven alles mijn moeder is. Soms wens ik dan dat in de meningsvorming een beetje het oogpunt liefhebben word meegenomen."

Het online altijd maar alles kunnen zeggen is wel iets dat Miljuschka lastig vindt voor haar moeder. "Je bent anoniem onzichtbaar maar kan wel een riolering van woorden over iemand uitstorten." Ze vraagt daarom haar volgers om ook een foto te delen van iemand die zij lief hebben. Zo hoopt ze de online wereld iets mooier en positiever te maken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!