Beeld © Instagram @fabiola_volkers

Temptation-Fabiola wil de volgende Yolanthe worden

05 december 2018 10:46

De 18-jarige Fabiola Volkers heeft na haar deelname aan Temptation Island VIPS nog maar één doel voor ogen: bekend worden. Yolanthe Sneijder-Cabau is haar grote voorbeeld. "Ze is lief, mooi en een goede moeder", vertelt ze in gesprek met Privé.

En met die knappe voetballer aan haar zijde komt het ook wel goed. De krullenbol heeft, naar eigen zeggen, het mannelijk schoon voor het oprapen. Vooral gespierde voetballers kloppen bij haar aan en doen haar inbox overstromen. "Er komen echt heel veel berichtjes van topspelers van Ajax of Feyenoord", deelt Fabiola trots mee. 

Toch gaat ze niet alleen af op de goddelijke lichamen van de gewillige heren, ze wil ook een man met inhoud. "Ik houd van de levensstijl van voetballers, maar ik ben echt op zoek naar mijn soulmate. Uiterlijk interesseert me niets."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Niels over Fabiola: 'Het was geen liefde'

Maar het datingcircuit van Fabiola beperkt zich niet enkel tot voetballers, ook muzikanten vallen als een blok voor de verleidster. "Pas nog heb ik afgesproken met een bekende artiest, die fan van mij bleek te zijn", biecht ze op. Om wie het gaat, wil ze niet loslaten, maar wél verklapt ze dat hij bekend is van het nummer Fan, met Famke Louise. Rara, wie zou dat zijn...? "Het is krankzinnig, maar ik zeg verder niets", aldus Fabiola.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!