Beeld © William Rutten/RTL

Anouk de rijkste coach van The Voice

05 december 2018 16:10

Met Lil' Kleine als nieuwe coach bij The Voice zou je misschien verwachten dat hij op plek één staat met zijn enorme vermogen, dat hij maar al te graag showt op zijn Instagram. Niets is minder waar, want hij staat met 1,1 miljoen euro onderaan de lijst van meestverdienende The Voice of Holland-coaches. Anouk steekt er met kop en schouders bovenuit, maar hoeveel verdient zij? Weekblad Party zocht het uit.

Anouk staat op de eerste plaats met een enorm bedrag. De zangeres zou volgens de Party haar 6,5 miljoen euro aan vermogen te danken aan haar vier bedrijven. Ze wordt op de hielen gezeten door Ali B. Deze businessman heeft zijn eigen managementbedrijf opgericht waar onder andere Monica Geuze, Ronnie Flex en Famke Louise getekend hebben. Hierdoor is hij goed voor 5,5 miljoen euro. Als hij zo doorgaat zal hij langzaam maar zeker Anouk voorbij gaan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk voor het eerst razend enthousiast over auditie The Voice

Met een tonnetje meer dan Lil Kleine staat Waylon op de derde plek met ruim 1,2 miljoen euro. Hij heeft twee goedlopende bedrijven, maar heeft nog een lange weg te gaan wil hij Anouk en Ali B evenaren. 

De naar schatting half miljoen die ze voor The Voice krijgen, is dus een extraatje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ali B en Waylon breken hart van kleuter in The Voice

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!