Jean-Marie Pfaff Beeld © ANP

Jean-Marie Pfaff wordt buschauffeur

05 december 2018 16:39

Ook al is Jean-Marie Pfaff deze week 65 geworden, hij is nog lang niet van plan om achter de geraniums te gaan zitten. Sterker nog: hij is een nieuwe carrière als buschauffeur begonnen!

"Mensen die naar de zee willen: bel maar”
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

De Pfaffs poppen champagne voor verjaardag Kelly

Jean-Marie Pfaff heeft een oude Audi-bus met 350.000 kilometer op de teller op de kop weten te tikken. "Die bus is fantastisch ingericht. De autoraceteams van Audi gebruikten hem vroeger om tactische besprekingen in te houden. Ik had een paar jaar geleden al gezegd aan de baas van Audi dat ik hem wou kopen als hij hem van de hand zou doen. En vorige maand belde hij me plots. Ik ken die mens goed", vertelt de Vlaamse keeper aan Gazet Van Antwerpen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

De Pfaffs-icoon Sam Gooris werd beschoten met knikkers

Jean-Marie verhuurt de bus aan bedrijven. In totaal is er plek voor zo'n 23 man. En je kan zelfs gereden worden door de pater familias van de Pfaffs! “Ik rij ook zelf. Ik heb mijn rijbewijs. Mensen die naar de zee willen: bel maar.”

Aan RTL Boulevard laat de oud-voetballer weten te staan popelen om te gaan rijden. "Ik ben een man van het volk. Ik vind het rijden gewoon leuk en gezellig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

OMG: zo groot zijn de Pfaffs-belhamels geworden

Momenteel wordt de bus nog beplakt met afbeeldingen van de bekende Belg, daarna is 'ie klaar voor vertrek.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!