Beeld © Instagram @sirzeta

It's official: Dit is de nieuwe vriend van Anna Nooshin

06 december 2018 12:40

Anna Nooshin is tot over haar oren verliefd en iedereen mag het nu weten! Al weken hing de liefde in de lucht, maar eindelijk hebben de tortelduifjes het blijde nieuws zelf bevestigd met een té snoezig kiekje.

"Mine"

Het is Anna's kersverse vlam, Nassim Zeta, die het romantische plaatje van hen samen deelt op Instagram, en daarmee hun relatie openbaar maakt. En wat zien ze er gelukkig uit! Het is duidelijk dik aan, want niet alleen geven ze elkaar een flinke smakkerd, ook heeft hij liefkozend het woordje "mine" bij de post geplaatst. Aaahw!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kinderwens Anna Nooshin steeds groter

De geruchten over de relatie hingen al een tijdje in de lucht, maar toch wisten de twee de affaire lang geheim te houden. Uiteindelijk haalde de media hen toch in. Zo schreven we al eerder dat Anna en haar liefje elkaars initialen lieten tatoeëren, in New York. Ook werd het stel al samen gespot tijdens Boxing Stars én verschenen ze 'heel toevallig' alle twee op Bali.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Ex van Anna Nooshin doet boekje open over breuk

Afgelopen zomer zette Anna na dertien jaar een punt achter haar relatie met Danny Roumimper. "Via deze weg willen Danny en ik jullie laten weten dat we, na 13 hele mooie jaren, er liefdevol voor hebben gekozen uit elkaar te gaan. Er is geen sprake van sensatie, we hebben mega veel respect voor elkaar en er is veel liefde tussen ons", schreef ze afgelopen juli over de breuk met haar ex-liefje Danny.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!