Beeld © Bas Smit X Rehab

Na t-shirts met eigen gezicht nu schoenen voor Bas Smit

06 december 2018 18:30

Bas Smit gaat deze zomer viral als opeens iedereen een t-shirt met zijn hoofd erop draagt. Dankzij de verkoop kan hij tienduizenden euro's aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie doneren. Bas gaat nu een stapje verder in zijn goede-doelen-strijd en komt met zijn eigen schoenen!

"Vind het echt zo cool!"

Bas brengt in totaal 100 paar voor mannen en 100 paar voor vrouwen uit. Per paar gaat deze keer 10% naar het Emma Kinderziekenhuis AMC. En als die binnen no time zijn uitverkocht? "Dan kom ik zo snel mogelijk met iets nieuws", aldus Bas tegen RTL Boulevard. 

Om de lancering te vieren mogen wij één paar voor vrouwen weggeven. Kans maken? Dat kan tot en met vrijdag 7 december 18.00 uur hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Bas Smit mega trots op t-shirt actie

Aan RTL Boulevard laat Bas Smit weten dat deze actie enorm dichtbij hem staat. "Ik draag niks anders dan sneakers. En mijn vader is van oorsprong schoenmaker. Vind het echt zo cool!" De man van Nicolette van Dam hoopt dat de sneakers zo snel mogelijk uitverkocht raken zodat 'ie weer met iets nieuws kan komen. Op de planning staan in ieder geval al witte sneakers, want daar is Bas écht fan van. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!