Beeld © Instagram @martijn_krabbe

Martijn Krabbé gaat opnieuw trouwen

10 december 2018 14:21

Martijn Krabbé heeft een hele bijzondere pakjesavond gehad dit jaar. De presentator heeft namelijk zijn vriendin Deborah Wietzes ten huwelijk gevraagd. Dat laat hij aan RTL Boulevard weten.

"Ik ben dolgelukkig en stomverbaasd dat ze ja zei"

Op Instagram deelt Deborah het einde van haar sinterklaasgedicht. Daarin valt te lezen: "Jij bent mijn liefde. Jij hebt het overzicht. Ik ga voor altijd van je houden. Deborah, wil je met me trouwen?" 

Naast dat ze haar ja-woord in het echt heeft gegeven, geeft Deborah ook haar ja-woord op Instagram. Bij de foto post ze: "Beste einde van een Sinterklaasgedicht ever! #JA"

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

WTF: ophef over toplessfoto Martijn Krabbé

Aan RTL Boulevard laat Martijn weten dat hij dolgelukkig is, maar ook stomverbaasd dat ze ja heeft gezegd. Ook laat hij weten dat de twee in al in de lente in het huwelijksbootje stappen. 

Martijn en Deborah zijn sinds een paar maanden samen. In augustus deelde de The Voice-presentator een eerste foto met haar op social media. Een aantal jaar daarvoor, in 2014, besloten hij en zijn jeugdliefde Amanda Beekman een punt achter hun huwelijk te zetten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!