Beeld © Instagram @moniquenoell

Monique Westenberg dankbaar voor steun na overlijden stiefmoeder

10 december 2018 22:41

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, staat op Instagram stil bij het gemis van haar stiefmoeder, die afgelopen zaterdag werd begraven.

"Nu begint de zware periode waar we met elkaar doorheen moeten"
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Stiefmoeder Monique Westenberg overleden

Het verdriet om haar stiefmoeder is groot. Niet alleen bij Monique, maar ook bij de kleine André Junior. Die bracht veel tijd door bij zijn 'bonus oma', die naast hen woonde. Maar gelukkig heeft Monique een enorme fijne club mensen om zich heen die haar steunen in deze moeilijke periode. In een ontroerend bericht op Instagram spreekt Mo haar dankbaarheid uit. 

“Ik wil namens papa, mijn broer en mijzelf, iedereen bedanken voor de aanwezigheid, bloemen, lieve woorden en berichtjes voor Maria", laat ze weten bij de post. "Zo’n grote opkomst liet zien hoe mooi en geliefd persoon zij was. Nu begint de zware periode waar we met elkaar doorheen moeten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg schrijft kinderboek over overleden hond

Monique liet afgelopen week weten afscheid te moeten nemen van haar "pinda mama". Op Instagram bracht ze het verdrietige nieuws naar buiten: "Na meer dan een jaar vechten tegen alle ziektes die je zijn overkomen dachten we dat je er eindelijk bovenop ging komen, er was zelfs weer een klein beetje hoop." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!