Beeld © Getty Images

Carmen Pfaff niet blij met Jean-Marie's lage pensioen

11 december 2018 17:12

Je zou verwachten dat Carmen en Jean-Marie Pfaff genoeg geld hebben om van rond te komen na een carrière in de spotlights. Niets blijkt minder waar. Begin deze maand kwam al naar buiten dat Jean-Marie tegenwoordig als buschauffeur door het leven gaat en nu weten we ook waarom.

"Zo dwingen ze Jean-Marie om verder te werken!"

Aan het Vlaamse Dag Allemaal vertelt Carmen dat het pensioen van Jean-Marie bijzonder laag is. "We zullen voorzichtig moeten zijn en nadenken over sommige uitgaven", vertelt de oud-realityster. De twee laten weten al verschillende berekeningen te hebben gemaakt om te zien of ze kunnen rondkomen van het, volgens Carmen, kleine pensioen.

Eén lichtpuntje aan de horizon is dat Jean-Marie ook nog geld krijgt van zijn opgebouwde pensioen bij voetbalclub Bayern-München. "Ook daar moeten alle paperassen nog geregeld worden. We hebben voorlopig geen enkele zekerheid. Zo dwingen ze Jean-Marie om verder te werken!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Realityshow De Pfaffs bezorgde Kelly Pfaff geen goudmijn

En dat doet de oud-voetballer dus ook. Jean-Marie is onlangs namelijk een nieuwe carrière als buschauffeur begonnen. Hij verhuurt de bus aan bedrijven. In totaal is er plek voor zo'n 23 man. En je kan zelfs gereden worden door de pater familias van de Pfaffs! “Ik rij ook zelf. Ik heb mijn rijbewijs. Mensen die naar de zee willen: bel maar.”

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Jean-Marie Pfaff wordt buschauffeur

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!