Gordon Beeld © ANP

Gordon hoteldebotel op 24-jarig topmodel

12 december 2018 15:09

Gordon heeft weer een nieuwe vlam! Weekblad Story wist de presentator tijdens Masters of LXRY op de gevoelige plaat vast te leggen met zijn 26 jaar jongere vriend Ryk du Preez. En dat terwijl Gordon eerder nog zei de knappe twintigers definitief te hebben afgezworen...

"Ik heb vervolgens een aantal nachten bij Gordon doorgebracht..."

In Story doet de 24-jarige Ryk du Preez uit Kaapstad een boekje open over hoe hij Gordon heeft ontmoet. "Ik heb Gordon een maand geleden tijdens het uitgaan in Kaapstad leren kennen."

Ik was samen met mijn tweelingbroer op stap en toen Gordon ons zag, vloog hij meteen op ons af. 'Wow, er zijn twee van jullie!', riep hij, waarna we aan de praat raakten. Mijn broer is hetero, vandaar dat Gordon de meeste interesse had in mij. Het klikte al vrij snel tussen ons."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Gordon stopt met koffiezaak Blushing in Rotterdam

View this post on Instagram

I’ll have what I’m having 🍻

A post shared by Ryk Du Preez 🌈 (@rykdupreez) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Gordon wil Gerard en Rogier wel trouwen

Al gauw vroeg de SBS 6-presentator aan Ryk om langs te komen in Amsterdam. "Dat wilde ik wel, waarna Gordon me over heeft laten vliegen uit Kaapstad. Ik heb vervolgens een aantal nachten bij Gordon doorgebracht en ben voorgesteld aan veel van zijn vrienden en familieleden."

Samen met Gordon verscheen het model op de Masters of LXRY. En daar kwam Ryk voor een grote verrassing te staan. "Ik wist niet dat Gordon zo'n bekende man is in Nederland, daar kwam ik bij Masters of LXRY achter. Iedereen lijkt hem te kennen!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Emotionele Gordon staat stil bij sterfdag mama Marie

Hoewel de twee het erg gezellig hebben, is van een officiële relatie nog geen sprake. "We voelen een duidelijke klik en verbintenis met elkaar. Later deze maand zie ik Gordon weer, dan komt hij naar Kaapstad. Daar zullen we samen de jaarwisseling beleven."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!