Beeld © Getty Images

Verzameldrift van de celebs

25 december 2018 15:43

Geloof het of niet: sterren zijn ook gewoon mensen. En ze hebben af en toe ‘aparte’ trekjes. Zo verzamelen ze poppen. Of munten. Of kledinghangers…

“Ik heb met veel Barbies en Kens gespeeld. Ik ben er goed in”

Angelina Jolie (43) verzamelt messen. Blijkbaar heeft ze haar donkere periode nog niet helemaal achter zich gelaten. En ook voor de eerste editie van boeken kun je haar enthousiast krijgen. Ze schijnt er al 1000 te hebben. 

Johnny Depp (55) heeft een verzameling special edition Barbies. “Ik heb met veel Barbies en Kens gespeeld. Ik ben er goed in.” Misschien moet hij het qua vrouwen ook gewoon bij poppen houden. 

Nicole Kidman (51) schijnt een indrukwekkende muntencollectie te hebben. Sommige zijn zeer zeldzaam en heel veel geld waard. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny Depp kruipt in huid van wereldberoemde fotograaf

Brad Pitt (54) heeft een speciaal plekje in zijn hart voor metaal. Hij verzamelt namelijk metaalkunst en meubels gemaakt van metaal. En ja, hij heeft zelf ook wat stukken ontworpen van dit bijzonder spul.

Leonardo DiCaprio (44) spaart vintage speelgoed. In 2001 veilde hij zelfs items voor 110.000 dollar aan kinderspul. Een teken dat hij zich nooit zal voorplanten? 

Demi Moore (55) verzamelt porseleinen poppen. Ze heeft er duizenden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Brad Pitt denkt dat vechtscheiding slecht is voor zijn kinderen'

Jay-Z (48) heeft een giga verzameling horloges. Hij heeft zelfs een van de allerduurste horloges in zijn bezit. Dat was een cadeautje van vrouwlief Beyonce. Het ding kostte 5 miljoen dollar. Een schijntje. 

Penelope Cruz (44) heeft een zwak voor kledinghangers. Ze heeft meer dan vijfhonderd niet metalen exemplaren in haar collectie. Serieus? Ieder zijn ding.

Tom Hanks (62) heeft meer dan vijftig typemachines. Hij zegt er graag brieven mee te typen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chaos tijdens concert Béyonce en JAY-Z

Reese Witherspoon (42) is gek van antiek linnen. En borduursels. Verbaast ons niks, want haar Instagram staat bomvol met tips en tricks voor het huishouden. Of zoals we al zeiden; het zijn net mensen!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!